Testimonials

02Ervaring van Amber & Mark
”Peter is geweldig, zowel als mens als in zijn vak. Hij heeft bij ons een love shoot en onze bruiloft gedaan. Beide met mooie resultaten. Als kers op de taart een prachtig album. Hij heeft oog voor details, contrasten en emoties van mensen die hij op precies het goede moment weet vast te leggen.”

02Ervaring van Anne & Bernd
”Peter heeft prachtige foto’s gemaakt van de mooiste dag uit ons leven. Het album ontzettend mooi in elkaar gezet, kortom, perfect.”

02Ervaring van Ben & Mirjam
”Peter ontmoet op een beurs, gelijk al een goed gevoel en enthousiast over de foto’s die we zagen en de mogelijkheden! Hem uitgekozen voor de grote dag. Wat een lieve en relaxte man is dat! En wat een mooie foto’s heeft hij gemaakt! Boven verwachting zo mooi en bijzonder! Niet doorsnee, maar echt anders! Het tovert echt een lach op je gezicht. Echt blij mee! In één woord WAUW!! Dank je wel Peter!
Liefs Ben & Mirjam”

02Ervaring van Dimitri & Anne-Louise
”Wij zijn op 29 september 2017 getrouwd. Peter was onze fotograaf. Het is een ontzettend aardige en deskundige man. Ook van onze gasten hebben we enorm veel complimenten gekregen over de manier waarop hij te werk gaat. We hebben al een aantal foto’s mogen zien en die zijn echt fantastisch! Veel mooier nog dan we ooit hadden kunnen denken. Als je de foto’s vergelijkt met andere (misschien goedkopere fotografen) dan is voor ons heel duidelijk dat we hebben gekozen voor topkwaliteit!!! Het is het dubbel en dwars waard. Echt documentatie voor het leven! We raden hem aan iedereen aan!”

02Ervaring van Jenny & Robert
”Peter Kos maakt prachtige reportages. Op natuurlijke wijze, onopvallend maar met indrukwekkend resultaat. Zijn grote passie voor fotografie is onmiskenbaar en werkt heel aanstekelijk.”

02Ervaring van Karin & Alfred
”Peter heeft onze bruiloft in augustus prachtig weergegeven, hij heeft het vastgelegd zoals wij het hebben beleefd. Met zijn passie voor fotografie kan hij van een simpele muur iets speciaals maken. Hij geeft je de vrije hand om ideeën te opperen, maar geeft ook goed aan of dit tot een mooi resultaat leidt. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze! Groetjes Alfred en Karin.”

02Ervaring van Wendy & Dennis
”Peter hebben we leren kennen via een trouwbeurs. Daar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met zijn werk. Wat een emotie zat er in zijn foto’s en wat een oog voor detail. Kort daarna hebben we een kennismakingsgesprek gehad bij Peter thuis. Naast een bijzondere vakman is het ook nog eens een heel plezierig mens, het klikte meteen. Voor onze huwelijksdag hebben we uitgebreid onze wensen doorgenomen en Peter heeft ons voorzien van allerlei goede suggesties. De foto shoot in Amsterdam op onze grote dag was daardoor een groot feest. Een heel relaxte, ontspannen en vrolijke gebeurtenis. De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden. Ze weerspiegelen perfect alle emoties van die dag. Peter, we vonden het fantastisch om jou als onze fotograaf te hebben. Bij deze een warme aanbeveling voor alle bruidsparen die nog een fotograaf zoeken met echte liefde voor zijn vak.

Call Now Button