Huwelijksfotografie Nieuw Vennep: Peter Kos

Huwelijksfotografie Nieuw Vennep van een full-time professional fotograaf

Huwelijksfotografie Nieuw Vennep, Peter Kos, fulltime professioneel fotograaf.  O.a. bruidsreportages, studio portretten. Huwelijksfotografie is ‘n passie.

Mijn fotografie is stijlvol en verhalend, een documentair beeldverslag van de dynamiek, met aandacht voor emotie, details en humor. Ik zoek naar krachtige beelden die de waarheid van het moment onthullen.

Eigen regie

Een belangrijk aspect voor een goed eindresultaat is de afhandeling van de huwelijksreportage. Mijn werkwijze is dat het bruidspaar zelf de regie heeft over de keuze van de foto’s die in het album komen, in samenspraak met de fotograaf. Deze fine-tuning zorgt ervoor dat er geen foto’s in het album komen die niet gewenst zijn, of dat specifieke foto’s ontbreken.

Studio
Het is mogelijk om in de studio vooraf een reportage te maken, een Pre-wedding shoot, met als doel een exclusieve trouwkaart te creëren. Ook worden hier de besprekingen gehouden. Kijk voor mee informatie op de site van Deja Vu Studio.

Albums
Er is een grote collectie huwelijksalbums ter inzage om jullie te helpen een passende keuze te maken. Jullie kunnen kiezen voor het exclusieve E-lay album (ingelegd passe-partout), digitale fotoalbums en de traditionele albums, in diverse maten, papiersoorten en covers. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid een reportage te maken zonder het leveren van een album. Jullie ontvangen dan een selectie naar keuze als hoge resolutiebestanden op DVD.

Enthousiast geworden? Nieuwsgierig naar meer?

Maak vrijblijvend een afspraak. Jullie zijn van harte welkom!

[raw_button url=”http://www.dejavureportage.nl/contact/” style=”green” size=”medium” type=”round” target=”_self”] Maak vrijblijvend een afspraak [/raw_button]

Wilt u dit lezen in Engels, klik dan hier.

[like_button url=”https://www.facebook.com/Dejavu-Reportage-140455359438910″]

 

Call Now Button