featured image

Huwelijksreportage Donny en Dymphy

Begin november heb ik het huwelijkvan Donny en Dymphy gefotografeerd op Texel. De ceremonie was in hotel De Lindenboom in Den Burg. Met de BMW i8 het eiland rondgereden voor de shoot. De foto’s zijn o.a gemaakt rond De Cocksdorp, bij het strand en de vuurtoren.

Read On
featured image

Huwelijksreportage Marije en Marco

Een stralende zondag in augustus. Marije en Marco trouwden in kasteel De Hoge Vuursche. De ontmoeting was in het natuurgebied bij Kootwijk op de Veluwe.

Read On
featured image

Huwelijksreportage Kik en Nadia

In Huis Bartolotti aan de Herengracht in Amsterdam vond het huwelijk plaats van Kik en Nadia. Na de ceremonie was er een rondvaart door de grachten, het feest was in Level-eleven in Amsterdam.

Read On
featured image

Huwelijksreportage Daim en Caro

Het huwelijk van Caro en Daim vond plaats in Hoeve Sparrendam in Hoevelaken op een prachtige zomerdag. Voor zichzelf hadden ze een 2CV gehuurd, hun vrienden en familie zaten in een klassieke T1 Volkswagenbus.

Read On
featured image

Huwelijksreportage Esther en Kees

Midden in het centrum van Rotterdam, het stadhuis op de Coolsingel, vond het huwelijk plaats van Esther en Kees. Voor de shoot ging het naar de Veerhaven met de skyline en de Erasmusbrug op de achtergrond. De feestavond was in Kuyl’s Fundatie in Rotterdam.

Read On
Call Now Button